Werkwijze In 4 Stappen

Meeting

Om uw online ambitie vorm te kunnen geven hebben wij informatie nodig die ons tijdens de uitvoering van uw project sturing kan bieden. Al deze essentiële punten zullen wij met u doorspreken en gaandeweg dit gesprek zal er een visueel beeld gevormd worden wat uw wensen zijn en kunnen wij gerichter op de materie ingaan. Door onze jarenlange ervaring online zijn wij instaat uw wensen direct te schakelen naar de technische mogelijkheden en kunnen hierin adviseren. Als klap op de vuurpijl bied onze online kennis u ook een bron van kansen, kansen die u misschien nog niet zag maar wij graag met u delen. Dit gesprek met de gedeelde informatie zal als een rode draad door het hele traject lopen. Webdesign is onze passie, maar u hoeft niet bang te zijn dat een scala aan jargon woorden de revue passeren. Wij zullen de gesprekken zo luchtig mogelijk houden en onszelf zoveel mogelijk aan het K.I.S.S. (Keep It Simple & Straightforward) principe houden. Deze meeting zal gemiddeld 2 uur in beslag nemen.

Huiswerk! U dacht toch zeker niet dat wij een ticket naar luilekkerland verkopen waar u op uw lauweren kunt rusten, tenzij u het afkoopt of uitbesteed, dan ben ik uitgel…. Want laten we eerlijk tegen elkaar zijn, er zijn gewoon enkele website componenten die u beter zelf uit kunt voeren. Onze ervaring leert namelijk dat het de betrokkenheid bij het gehele proces bevorderd en als het project eenmaal is afgerond u een sterkere euforische band heeft met de website. Het is dan geen aangekocht project meer, maar er zit ook een stukje van uw eigen ziel/firma in verweven.

Natuurlijk moet u deze “Huiswerk opdracht” niet te zwaar oppakken, wij zullen echt geen dingen plaatsen waar wij onze bedenkingen bij hebben. Niet iedereen is bijvoorbeeld een geweldige tekst schrijver, kijk nu even naar mijzelf, maar als u in uw eigenwoorden opschrijft wat u wilt vertellen, dan laten wij het geheel in één samenhangt verhaal omtoveren.

Huiswerk opdrachten die in de meeting toegelicht zullen worden:
Aanleveren beeldmateriaal (let op auteursrechten als het geen eigen afbeeldingen zijn)
Aanleveren teksten (al dan niet volledig, zie ons tarievenplan voor ondersteuning)
Aanleveren hosting gegevens (indien u nog geen hosting heeft raden wij Mijndomein.nl aan)


Design

Met een volgepakte rugzak aan informatie nemen wij plaats aan de tekentafel en zullen er één of meerdere schetsen gemaakt worden. Deze sturen wij u toe waarop u ons uw ongezouten mening geeft. De voorgestelde verandering worden door ons doorgevoerd en de aangepaste schets wordt weer ter controle bij u afgeleverd. Tevens zal er een overzicht gemaakt worden hoe de verschillende pagina’s aan elkaar gekoppeld worden, het zogeheten navigatie overzicht. Zodra het basis design (lees layout) er staat is dit gedeelte afgerond en kan er begonnen worden met het daadwerkelijk uitvoeren van het project.


Uitvoering

In deze fase zetten wij de definitieve schets(en) om in een werkende website en alle technische eigenschappen die besproken zijn in de meeting zullen worden geïmplementeerd. Aanvankelijk zal dit in eerste instantie alleen de hoofdpagina betreffen en als alfaversie worden opgeleverd. Design wijzigingen zijn in deze fase nog makkelijk door te voeren en vanaf het moment dat u volledig tevreden bent over het uiterlijk zullen wij starten met de volledige productie van uw project. Bij het bouwen en inrichten van de bètaversie dienen wij ook in het bezit te zijn van al het benodigde beeldmateriaal en de website teksten. Al deze losse componenten worden op hun plek gezet en de site wordt getest op functionaliteit. Zijn wij tevreden, dan wordt de website aan u vrijgegeven. In deze fase kijkt u met een kritisch oog of alles klopt zoals u het voor ogen heeft en besproken is. Moet het logo nog 1cm naar beneden? kan die rechter kantlijn misschien een iets subtielere kleur krijgen? Etc.


Lancering

Uw website is klaar, technisch in orde en alle puntjes zijn op de spreekwoordelijke “i” gezet, dan start de laatste fase van uw project; het lanceren en opleveren van de website. Wij zullen de website op uw eigen server zetten en volledig instellen, eventueel extra benodigde emailadressen zullen voor u worden aangemaakt. And last but not least, wordt uw website aangemeld bij Google. Gefeliciteerd uw website is nu officieel in de cloud!

Tarievenplan

website kosten

Complete Website

Uw verwachtingen van ons zijn ten alle tijden uniek. Zo kan het zijn dat u uw bestaande website wil omzetten in een nieuw jasje, of dat er juist van de grond af een totaal concept gecreëerd moet worden. Wat u wensen ook zijn, bij websitedump.nl betaald u 1 laag vast bedrag voor een complete unieke website zoals hieronder beschreven.

1 volledig functionele website (html en/of cms) waarbij maximaal 5 pagina’s door ons worden opgeleverd.
2 gratis plug-in modules voor uw site twv €98
1 jaar gratis servicecontract twv €99
1 voucher voor 50% korting op de SEO diensten module twv €149*
1 voucher voor 50% korting op hosting + domeinnaam twv €19,50*

Waarom wij websitedump heten?
Dit complete pakket bieden wij aan voor maar:
€499

Websitedump.nl
Uw partner in tijden van crises!

* U dient de vouchers te verzilveren voor aanvang van de productie van uw website als u van het aanbod gebruik wilt maken.

extra website modules

Modulaire Modules

Uw complete website kan uiteraard verder uitgebreid worden met diverse modules. Heeft u aan 5 pagina’s niet genoeg of wilt u uw bezoeker door extra functionaliteit verrassen, dan vind u hieronder de kosten die voor deze extra’s gerekend worden.

Extra pagina €19/st
Logo design €75
Afbeeldingen €5/st (100% rechten vrij)
Ghostwriter vanaf €29/uur
CMS uitleg + unieke handleiding €99
Flash website €Maatwerk
Webshop €Maatwerk

Wat verstaan jullie onder websitemodules? Modules zijn losse componenten die aan de website kunnen worden toegevoegd om het geheel exclusiever of juist functioneler te maken. U betaald bij webdesigndump.nl voor het “design” + 2 modules naar keuze. Een contactformulier bijvoorbeeld kunnen wij vormgeven, maar de juiste werking geschiet doormiddel van een script, dit is dus een module die u kunt toevoegen.

Enkele veelvoorkomende modules.
Contactformulier €49
Afbeelding slideshow €49
Afbeelding vergrootglas €49
Twitter/RRS feeds €49
Google analitics €49

service contract websitebeheer

Servicecontract

Uw website hoeft niet door websitedump.nl te zijn opgeleverd om ook gebruik te kunnen maken van ons servicecontract.

Met het servicecontract van websitedump.nl bent u verzekerd dat wij uw website het hele jaar rond periodiek monitoren en in top conditie zullen houden. Technische wijzigingen die door ontwikkeling van systemen van derden noodzakelijk zijn zullen door ons worden opgelost. Als uw website op een cms platform draait, wordt deze ge-update naar de laatste versie wanneer die beschikbaar gesteld wordt. Binnen deze contractvorm zit ook 1 uur vrij besteedbaar support. Dit kunnen (kleine) designaanpassingen zijn of het laten toevoegen van materialen, hier heeft u een vrije hand in.